Betaalmethoden


IDEAL :
Als u internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank heeft kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Controle en overzicht op de betaling
  • Bij ECcam.nl is iDEAL gratis!


Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling betaald is.

iDEAL wordt verzorgt door onze partner Buckaro.

Betalen per factuur : ( Nederland - Belgie)

Bedrijven en Particulieren kunnen ook per factuur betalen.
Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected] met u n.a.w gegevens.
Wij nenemen dezelfde dag nog contact met u op om uw order te controleren.


PayPal Service:
Wereldwijd zijn er al meer dan 150 miljoen rekeninghouders bij PayPal aangesloten en is daarmee een algemeen geaccepteerd en betrouwbare betaalmethode. Hoe werkt PayPal?

Uw eigen PayPal internetrekening is gekoppeld aan bijvoorbeeld uw creditcard of uw eigen bankrekening. Betalingen via PayPal worden door deze instantie automatisch geïncasseerd
van uw creditcard of bankrekening. U laat dus nooit creditcard- of bankgegevens achter bij
een webshop. Meer informatie over betalen met PayPal is te vinden op www.paypal.nl. 


Hoe werkt PayPal?
U plaatst een product in uw winkelmandje en gaat vervolgens naar de kassa. Bij de betaalmethode kiest u voor PayPal. Ga naar de laatste stap van uw bestelling en controleer de gegevens. Wanneer u op de "Plaats Bestelling" knop klikt, dan wordt u doorgeschakeld naar PayPal. 


U kunt inloggen met de gegevens die PayPal verstrekt heeft. De betaalopdracht is geheel voorbereid zodat u geen andere gegevens hoeft in te vullen naast uw login gegevens. Als de betaling succesvol is voltooid dan kunt u terugkeren naar onze website. U ontvangt hiervan een bevestiging in het scherm. Het bedrag is direct van uw PayPal tegoed of Creditcard afgeschreven. Nog geen PayPal? ga naar www.paypal.nl
Bank overschrijving
Beschikt u niet over de mogelijkheid te betalen met een van de directe betaalmethoden, dan kunt u er ook voor kiezen het bedrag handmatig over te schrijven met uw internetbankieren of een overschrijvingskaart. 

Voor- en nadelen van een bank overschrijving:
Het voordeel van een bankoverschrijving is dat u de betaling volledig zelf in de hand hebt. 

Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan onze andere betaalmethoden die direct verwerkt worden.


Wij adviseren u dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via een van de andere betaalmethoden.

De betaalgegevens die u nodig heeft om de betaling te voldoen worden per mail verzonden nadat u uw bestelling plaatst. U kunt bij de overschrijving uw bestelnummer vermelden zodat wij de betaling zo snel mogelijk kunnen verwerken.